تربیت فرزند از تولد تا آخرش

ساخت وبلاگ

تربیت جنسی از کودکی

یکی از وظایف مهم در تربیت جنسی نوجوانان، آموزش واقعیت روحی و رفتاری افراد از جنس مخالف است. پدر و مادر و همچنین اولیای مدرسه می باید در فرصت های مناسب در مورد اینکه دختران و پسران دارای چه خصوصیاتی هستند و چگونه می باید در مقابل این خصوصیات عکس العمل نشان داد، مطالب مختلفی به فرزندان و دانش آموزان خود، گوشزد کنند.

کودک در سنین مختلف نسبت به جنس مخالف عکس العمل متفاوتی دارد.هر یک از مراحل فوق، آموزش های مناسب خود را می طلبد :

● تربیت جنسی در دوران پیش دبستانی

در درجه اول باید بر الگوهایی رفتاری پسرانه و دخترانه، متناسب با سن کودکان تاکید شود.

دختر و پسر باید از همین دوره تفکیک جنسیت خود را درک و الگوهای مناسب در این زمینه را از خانواده دریافت کنند. پوشانیدن لباس های مناسب با جنسیت دختر، به دختران، و لباس های مناسب با جنسیت پسر به پسران و نیز گوشزد کردن رفتارهای مناسب برای دختران و برای پسران، از مهمترین آداب تربیت جنسی در دوران پیش دبستانی است. در این کار باید از افراط و تفریط جدا خودداری شود. نباید در ذهن کودک این مفهوم شکل بگیرد که دختر، یعنی موجودی مقید، محدود و تحت سلطه و بالعکس پسر، یعنی موجودی آزاد، قدرتمند و سلطه گر. این دو قالب فکری با نهایت تاسف در نحوه برخورد اغلب پدران و مادران در نحوه ی تربیت فرزندانشان دیده می شود و همین تفکر زیربنای رشد معیوب فرزندانمان می شود.

ما باید رفتار محبت آمیز را، هم به دخترانمان و هم به پسرانمان بیاموزیم، منتها به دخترانمان این رفتار محبت آمیز را در یاری به دیگران در زمینه هایی چون کمک به کوچکترها در لباس پوشیدن و غذا خوردن و کمک به بزرگترها در زمینه کارهایی چون پخت و پز و دوخت ودوز بیاموزیم و به پسرانمان همین رفتار محبت آمیز را از طریق کمک به کوچکترها در مواردی چون رفت و آمد، برداشتن و گذاشتن وسایل و اشیا و به بزرگتر ها در زمینه هایی چون، خرید کردن، کمک در حمل برخی از اشیا و امثال اینها، بیاموزیم.

الگوی زنانه و مردانه را به صورت دو الگوی ضد یکدیگر، تلقی نکنیم و از ابتدا این ضدیت را به فرزندانمان القا نکنیم، بلکه از همان دوران پیش دبستانی می باید به فرزندانمان نشان دهیم که الگوی رفتار زن و مرد، مکمل یکدیگر است نه ضد یکدیگر.

کودک در سنین مختلف نسبت به جنس مخالف عکس العمل متفاوتی دارد.هر یک از مراحل فوق، آموزش‌های مناسب خود را می‌طلبد :

در دوران پیش‌دبستانی در درجه اول باید بر الگوهایی رفتاری پسرانه و دخترانه، متناسب با سن کودکان تاکید شود.در همین دوران باید به دختران و پسران بیاموزیم که با دیدی احترام آمیز، به یکدیگر نگاه کنند؛ در مقابل یکدیگر گذشت داشته باشند.

خصوصیت مهم این دوره این است که دختران و پسرانی که سال های بعد به لحاظ طبیعی، شرعی و عرفی از یکدیگر دور و نامحرم شمرده خواهند شد، در این زمان به آسانی می توانند با یکدیگر رابطه ای نزدیک داشته باشند. این دوره، دوره ای است که دیگر فرصتی اینجنین برای آموزش رفتار احترام آمیز، نسبت به افراد غیرهمجنس در یک زندگی تنگاتنگ و همراه با بازی، فراهم نخواهد شد. بنابراین باید از این فرصت به خوبی استفاده کرد و زیربنای رفتارهای مناسب را ساخت.

یکی از نکاتی که در این دوره باید مورد توجه قرار گیرد، این است که نمی باید به گونه ای رفتار کنیم که دختران مان از دختر بودن خویش ناراضی شوند. تبعیض در رفتار و عدم رعایت عدالت و نیز اشباع نکردن فرزندانمان و به خصوص دخترانمان از محبت، می تواند تاثیری سوء بر احساس دختران از دختر بودن خویش، داشته باشد.

تربیت جنسی در دوره دبستانی

از آنجا که رفتارهای دختران و پسران جنبه ضدیت به خود می گیرد، بهتر است به گونه ای رفتار کنیم که این ضدیت از یک سو تشدید و ریشه دار نشود و از سوی دیگر نحوه سازگاری و کنار آمدن با آن را نیز فرزند انمان به خوبی بیاموزند.

دوران دبستانی برای آموزش نحوه رفتار با جنس مخالف دوران مطلوبی است. به هنگام بروز اختلاف این آموزش آنها را آماده می کند، تا در زندگی زناشویی نیز بتوانند از کنار اختلاف ها و تعارض ها، بخوبی بگذرند.

در این سنین گاه دختران و پسران از نحوه رفتار و برخورد یکدیگر شکایت می کنند. در چنین موارد ما نه تنها باید موجبات آرام ساختن آنان را فراهم آوریم، بلکه باید به آنان کمک کنیم تا راه رفع مشکل و اختلاف را نیز خود کشف کنند. اگر کودک در این مرحله بتواند پیدا کردن راه حل را تمرین کند، آمادگی خوبی برای حل اختلاف ها در زندگی زناشویی، پیدا خواهد کرد.

در این مرحله باید رفتار مبتنی بر کرامت و گذشت و بزرگواری و عدالت خواهی را در مقابل افراد غیر همجنس به فرزندانمان بیاموزیم. گاهی اوقات دختران دبستانی در نزد پدر و یا مادر خود نحوه برخورد پسری با آنان در راه مدرسه و پاسخ دادن خود را، نقل می کنند. اشتباه بزرگ در این موارد از آنجا آغاز می شود که پدر و یا مادر آنی و حساب نشده، عکس العمل نشان داده و شروع به سر زنش دخترشان می کنند. در چنین مواردی اگر دختر نیز رفتار اشتباهی از خود نشان داده بود، باید سعی کنیم او خود به اشتباه خود پی ببرد و به آرامی روش صحیح برخورد با پسران را در موارد مشابه به او گوشزد کنیم. رفتار تند و پرخاشگرانه اولین آسیبش این است که فرزندمان از این پس مسائل مربوط به جنس مخالف را از ما پنهان خواهد کرد و آسیب پنهان کردن چنین مسائلی، ممکن است بسیار زیانبخش باشد.

● تربیت جنسی در دوره نوجوانی 

 علل و عوامل گوناگونی در بروز رفتارهای نادرست در روابط دختران و پسران نقش دارند که می‌توان به‌طور کلی این عوامل را به سه دسته زیر تقسیم کرد:

1- نوجوان و افکار غیرواقعی او

2- خانواده و شیوه‌های برخورد آنان با نوجوان

3- شیوه‌های برخورد جامعه با نوجوان

باید کمک کنیم تا نوجوان تا حد ممکن از تصورات تخیلی در مورد جنس مخالف، اجتناب ورزد. این امر هر چند به طور کامل امکان پذیر نیست، لکن می توانیم با اعمال روش هایی، از افراط در آن جلوگیری کنیم.

از جمله روش های موکد، وجود گفت وشنود در خانه است. این جو باید در ادامه دوره دبستان در خانه وجود داشته باشد تا نوجوان نیز مسائل خود را در خانه مطرح کند و پدر و مادر نیز به او در اصلاح رفتار و افکارش، راهنمایی لازم را ارائه دهند و با هم حرف بزنند.

در این زمینه باید توجه داشت که طرح مسائل مربوط به غریزه جنسی، باید به حداقل ممکن، صورت پذیرید. مطرح ساختن مسائل فردی در این زمینه، با رعایت جوانب تربیتی ضروری است. باید مسائل مربوط به بلوغ، قبل از پیدا شدن علائم اصلی به نوجوانان آموزش داده شود . در کنار این، آموزش وظایقی چون به جای آوردن احکام مربوطه، از مهمترین عناصری است که باید آموزش داده شود.

آموزش مسائل کلی در مورد غریزه جنسی مانند نقش دو جنس در تولید مثل، با استناد به مثال های دقیق از گیاهان و با مثال های اجمالی در مورد حیوانات و انسان، می تواند در اواخر دوران دبیرستان، یعنی سنین ۱۷ و ۱۸ انجام پذیرد. آموزش دقیق مسائل مربوط به روابط جنسی زن و مرد نیز باید به هنگام ازدواج انجام گیرد.

بی توجهی به آموزش هایی که در هر یک از مراحل پیش دبستانی، دبستانی و راهنمایی و متوسطه، توصیه شد، موجب اخذ آموزش از طرق غیرمطلوب و نیز خیالپردازی های نادرست توسط نوجوان می شود.

این امر خود منجر به این می شود که نوجوان شناخت نادرستی از جنس مخالف در ذهن بپروراند. آنچه در ذهن نوجوانان ما در مورد جنس مخالف، امروزه وجود دارد، در طیفی بسیار گسترده جای دارد. در یک سر این طیف افکاری وجود دارد که از جنس مخالف یک اله یا الهه ترسیم می کند و در سر دیگر این طیف جنس مخالف را در پایین ترن شکل خود، ترسیم می کند.

خصوصیات و ویژگی تصورات گروه اول این است که وی را مهربان، کامل، ملجا و پناه، آرام بخش همه دردها، پایان بخش همه رنج ها، بهشت موعود می داند. نقطه مقابل این تصور، جنس مخالف را به صورت وسیله ای محض برای اطفاء غریزه جنسی می داند. در میان این دو حد، انواع تصورات و تفکرات در مورد جنس مخالف، دیده می شود. مربیان و اولیاء، وظیفه دارند در مورد شکل گیری درست این تصورات و تفکرات، اقدام کنند و در هر مرحله از سن، متناسب با ویژگی ها و نیازهای متربی در زمینه آموزش جنسی، به معنای عام کلمه مطالبی را به آنان بیاموزند. سکوت در این مورد و چیزی نگفتن نه تنها سودمند نیست، بلکه می تواند بسیار مضر باشد.

عدم آموزش صحیح در مورد وضعیت و واقعیت جنس مخالف

یکی از وظایف مهم در تربیت جنسی نوجوانان، آموزش واقعیت روحی و رفتاری افراد از جنس مخالف است. پدر و مادر و همچنین اولیای مدرسه می‌باید در فرصت‌های مناسب در مورد اینکه دختران و پسران دارای چه خصوصیاتی هستند و چگونه می‌باید در مقابل این خصوصیات عکس‌العمل نشان داد، مطالب مختلفی به فرزندان و دانش‌آموزان خود، گوشزد کنند.

منبع:برگرفته از کتاب تحلیلی تربیتی برروابط دخترو پسر درایران

مهکام مجله اترنتی آموزش خانواده موفق ایرانی

تربیت فرزند و نیازهای روانی، عاطفی – خانواده آسمانی

تربیت فرزند و نیازهای روانی، عاطفی - خانواده خوشبخت-www.mehcom.com

تربیت فرزند و نیازهای روانی، عاطفی – خانواده آسمانی تربیت کودک ،تربیت فرزند ،چگونه بچه هایمان را تربیت کنیم،تربیت فرزند پسر، تربیت فرزند دختر ،تربیت فرزند در اسلام ،تربیت بچه ها، تربیت بچه ،چگونه فرزند تربیت کنیم ،چگونه فرزند خوب تربیت کنیم ،چگونه فرزند خود را خوب تربیت کنیم ،چگونه یک فرزند خوب تربیت کنیم ،چگونه بچه خوب تربیت کنیم … ادامه مطلب »

تربیت فرزند از تولد تا آخرش...
ما را در سایت تربیت فرزند از تولد تا آخرش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حسنی tarbiatfarzand بازدید : 177 تاريخ : 17 / 2 ساعت: 1:52

تغییر رفتار کودک توسط والدین- Parental behavior change

بسیاری از مواقع به عنوان پدر و مادر رفتارهای نادرست و مشکل آفرینی را در فرزندمان مشاهده می کنیم که احساس می کنیم باید این رفتارهای مشکل ساز به رفتارهای درست تبدیل شوند.

تغییر رفتار کودک توسط والدین -رفتارهای مشکل

تغییر رفتار کودک توسط والدین -رفتارهای مشکل

5 مرحله تغییر رفتار کودک

در زیر به طور کلی مراحل تغییر رفتار کودک را برای شما عنوان می کنیم.

1- لیست مشکلات را مشخص کنید.

حتما باید قبل از اینکه اقدامی در جهت اصلاح و تغییر رفتار کودکان مان بکنیم باید لیستی از مشکلات رفتاری فرزندمان تهیه کنیم. 

در این لیست تعداد و میزان اهمیت هر مشکل را مشخص نمایید.

2- هر مرحله یک مشکل را برای حل شدن در نظر بگیرید.

در لیست مشکلات مهمترین مشکل رفتاری را انتخاب نمایید و بر حل و یا تغییر آن رفتار بد کودکتان متمرکز شوید. اصلا عجله ای برای حل یکباره مسائل و رفتارهای نامطلوب فرزندتان نداشته باشید.

3- به تغییرات کوچک توجه کنید.

زمانی که برای حل یک مشکل رفتاری در بچه خود اقدام می کنید. بدانید که بیشتر مواقع موفقیت به یکباره بدست نمی آید.

بلکه در طول زمان شما موفق به تعدیل و یا تغییر یک اخلاق یا رفتار فرزندتان می شوید.

پس به کوچکترین تغییرات که در راستای خواسته های شما می باشد توجه نشان دهید و فرزندتان را بابت همان تغییر بسیار کوچک مورد لطف و تشویق قرار دهید.

4- استوار و ثابت قدم باشید.

بسیاری از مواقع وقتی که تغییر رفتاری در کودک مشاهده نمی شود و یا شاید حتی بدتر هم شده باشد. والدین دلسرد و خسته می شوند و از کوشش و تلاش دست برمیدارند.

تغییر رفتار کودکان و نوجوانان، کاری شدنی اما زمانبر هست، پس لازم است که والدین بدانند صرف زمان و پیشگیری از یاس و ناامیدی رمز موفقیت است.

5- دیدگاه خود در قبال فرزندتان را تغییر دهید.

گاهی که فرزند ما رفتارهای نامطلوبی را از خود نشان می دهد. به طور ناآگاهانه ما بر کارهای ناشایست و نادرست او متمرکز می شویم و فقط رفتارهای بد او را می بینیم.

شما سعی کنید به عنوان پدر و مادر همیشه تعداد زیادی از ویژگی های مثبت و رفتارهای خوب فرزند را در نظر داشته باشید.

به یاد داشته باشید که همیشه خوبی های فرزندتان را به اندازه کافی اظهار کنید.

چرا که این نوع تغییر دیدگاه به طور غیر مستقیم در بهبود رفتارهای نادرست فرزندتان تاثیر خواهد داشت.

نویسنده: حسن رامشینی مشاور روانشناس

تربیت فرزند از تولد تا آخرش...
ما را در سایت تربیت فرزند از تولد تا آخرش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حسنی tarbiatfarzand بازدید : 157 تاريخ : 12 / 2 ساعت: 1:52

سوء استفاده جنسی یکی از آسیب های اجتماعی اینترنت

یكی دیگر از خطرات جدی رسانه اینترنت که متوجه كودكان و نوجوانان است. از جمله این خطرات سوء استفاده جنسی از طریق اینترنت است. كودكان و نوجوانان به خصوص در جوامع پیشرفته كه استفاده از اینترنت در خانه و مدرسه برای آنان میسر است، خاصه از طریق اتاق‏های چت و گپ‏زنی مورد اغفال و سوء استفاده جنسی قرار می‏ گیرند. در موارد زیادی  اغفال كودكان توسط باندها و تشكیلات برنامه‏ ریزی‏ شده انجام می‏شود كه یكی از موارد آن در ایالت «كنتاكی» در آمریكا اتفاق افتاد. در آنجا یك بازرس پلیس موفق شد یك شبكه انتشار عکس های پورنو و سوء استفاده كودكان را متلاشی کند.
بنا بر مطالعاتی كه در غرب در این زمینه انجام گرفته است، اغلب نوجوانانی كه مورد اغفال و سوء استفاده جنسی واقع می‏شوند، زیر ۱۸ سال سن دارند و در بیشتر موارد تصاویر تحریك‏ كننده‏ای از طریق چت یا تلفن همراه برایشان ارسال، و سپس از آنها برای حضور فیزیكی در محل خاصی دعوت شده و بدین ترتیب فریب خورده و مورد تجاوز جنسی واقع می‏شوند. این مسئله در حال حاضر، به یكی از معضلات جدی در مغرب زمین مبدل شده است؛ چندان كه غالب دانشمندان و سیاست‏گزاران به‏ این امر بیش از پیش وقوف و توجه داشته اند و مقالات، كتاب‏ها و همایش‏ های متعددی در ارتباط با آن برگزار كرده اند؛ برای مثال، ده سال پس از تصویب كنوانسیون حقوق كودك توسط سازمان ملل در سال 1989 میلادی؛ یعنی در سال 1999 میلادی گردهمایی جهانی تحت عنوان «كارشناسی برای حمایت كودكان در برابر سوء استفاده جنسی از طریق اینترنت» برگزار گردید كه منجر به صدور قطعنامه‏ ای شد كه در آن آمده است: «هر چه اینترنت بیشتر توسعه پیدا كند، كودكان بیشتر در معرض محتویات خطرناك آن قرار خواهند گرفت. فعالیت‏های مجرمانه مربوط به فحشای كودكان و پورنوگرافی آنان، كه از طریق اینترنت مورد سوءاستفاده واقع می‏شوند، اكنون از مسائل حاد به شمار می‏رود. اگر چه سودمندی‏ های اینترنت از زیان‏های بالقوه آن بیشتر است، به هر حال نباید از شناخت خطرات آن، غافل شد. در صورتی كه برای مقابله با این خطرات، اقدامی صورت نگیرد، تهدیدهای سنگین آن بر كودكان باقی خواهد ماند و سبب بازداری از كاربرد صحیح اینترنت در آینده خواهند شد». نكته بسیار مهم آن است كه چون اینترنت «جهانی» است، قواعد ناظر به آن نیز باید «بین‏المللی» باشد و مبارزه با مفاسد اینترنت از جمله ترویج فحشای كودكان، همتی جهانی طلب می‏كند و نیازمند یك رویكرد استراتژیك جهانی و منحصر به فرد و نیازمند ضمانت اجرایی بین‏ المللی می باشد.

مهکام : با مراقبت همه جانبه خانواده های ایرانی می شود راه را بر افراد سودجو بست. تا بدینوسیله از فرزندانمان حمایت کرده باشیم.

تربیت فرزند از تولد تا آخرش...
ما را در سایت تربیت فرزند از تولد تا آخرش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حسنی tarbiatfarzand بازدید : 168 تاريخ : 5 / 2 ساعت: 1:46

دانلود کتابهای باربارا دی آنجلیس

کتابهای ناب نوشته شده توسط یکی از مشهورترین و معروفترین مشاوران روانشناسی آمریکا. این کتابهای زیبا می تواند چنان تاثیر عمیقی بر روابط شما با نامزد و یا همسرتان بگذارد که دیگر به هیچ مشاور خانواده ای نیاز نداشته باشید.

mehcom.com

دانلود کتابهای باربارا دی آنجلیس

دانلود کتابهای باربارا دی آنجلیس

 
کلماتی که شما با آنها به این مطلب دسترسی پیدا کرده اید.

باربارا دی آنجلیس pdf – باربارا دی آنجلیس + ازدواج – باربارا دي آنجلیس – باربارا دی آنجلیس رازهایی درباره زنان – باربارا دی آنجلیس دانلود کتاب – باربارا دی آنجلیس رازهایی درباره مردان – باربارا دی آنجلیس اعتماد به نفس – باربارا دی آنجلیس دانلود – كتابهاي باربارا دي آنجليس – اثار باربارا دی انجلیس – اسامی کتابهای باربارا دی انجلیس – دانلود کتابهای باربارا دی آنجلیس برای موبایل – خرید کتابهای باربارا دی آنجلیس – خرید کتاب باربارا دی آنجلیس – دانلود کتاب باربارا دي انجليس – دانلود کتاب از باربارا دی آنجلیس – کتاب صوتی روانشناسی باربارا دی آنجلیس – فهرست کتابهای باربارا دی آنجلیس – دانلود كتاب هاي باربارا دي آنجليس – باربارا دی آنجلیس کتاب ها – رازهايي درباره مردان+باربارا دي آنجليس – رازهایی درباره زنان باربارا دی آنجلیس صوتی – باربارا دی انجلیس پی دی اف

دانلود ۱۰ کتاب روانشناسی از باربارای دی آنجلیس (۹ کتاب به صورت pdf و یک کتاب به صورت فایل صوتی)

دانلود 10 کتاب از باربارای دی آنجلیس(9 کتاب pdf و یک کتاب صوتی)
دانلود ۱۰ کتاب از باربارای دی آنجلیس(۹ کتاب pdf و یک کتاب صوتی)

فهرست تمام کتاب های باربارا دی آنجلیس (Barbara De Angelis) در این پکیج :
۱- شش اشتباهی که زنها در رابطه با مردها مرتکب می شوند (به صورت فایل پی دی اف – pdf )
۲- رازهایی درباره مردان آنچه که زنان باید بدانند (فقط به صورت فایل پی دی اف موجود است – pdf )
۳- سوپ جوجه برای تقویت روج همسران (فقط به صورت فایل پی دی اف موجود است – pdf )
۴- رازهایی درباره زنان آنچه که مردان باید بدانند (فقط به صورت فایل پی دی اف موجود است – pdf )
۵- عشق را باید بجویید تا بیابید (فقط به صورت فایل پی دی اف موجود است – pdf )
۶- عشق و شور زندگی (فقط به صورت فایل پی دی اف موجود است – pdf )
۷- کتاب آیا تو آن گمشده من هستی ؟ (فقط به صورت فایل پی دی اف موجود است – pdf )
۸- چطور به اینجا رسیدم (فقط به صورت فایل پی دی اف موجود است – pdf )
۹- لحظه های واقعی (فقط به صورت فایل پی دی اف موجود است – pdf )
۱۰- اعتماد به نفس (فقط فایل صوتی این کتاب موجود است – mp3 )

این مجموعه نفیس از کتابهای باربارا دی آنجلیس را می توانید فقط با قیمت 4000 تومان دانلود کنید. فقط کافی است روی کلید پایین کلیک کنید .

 
 

حجم فایل :  ۱۲۰ مگابایت

تربیت فرزند از تولد تا آخرش...
ما را در سایت تربیت فرزند از تولد تا آخرش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حسنی tarbiatfarzand بازدید : 180 تاريخ : 8 / 2 ساعت: 1:46